Klinker til badeværelse – Nedlægning af klinker og andet klinkearbejde​

Kunne du tænke dig at få nye klinker tilbadeværelset? Ønsker du professionel hjælp til nedlægning af klinker eller andet klinkearbejde? Så lad os hjælpe dig. Hos Murerfirmaet Jakobsen ApS er vi eksperter i indendørs og udendørs klinkearbejde. Vi hjælper kunder i bl.a. Struer, Holstebro, Herning og omegn.

Klinkearbejde såsom nedlægning af klinker på gulvene med mere

Vi kan hjælpe med enhver opgave i forbindelse med klinkearbejde. Det kan være alt fra terrasser og indkørsler til klinker til badeværelse, bryggers eller køkken med videre. Klinkebelægninger er et populært valg for mange til deres gulve, fordi de er både holdbare og rengøringsvenlige.

Indendørs klinker er glattere end fliser, men er mere slidstærke og nemmere at rengøre. De er brændt ved en højere temperatur, og de er lavet af jernholdigt og kalkfattigt ler. Det giver klinkerne en ekstra stor hårdhed, og dermed bliver de også nemme at vedligeholde og rengøre.

Vi råder og vejleder gerne om valg af den rette klinkebelægning, herunder om tykkelse, kvalitet og farver samt eventuelle mønstre. Vi har mere end 18 års erfaring på området, og vi lægger stor vægt på kundetilfredshed. Du kan derfor altid være helt tryg ved at benytte os til at udføre nedlægning af klinker eller andet klinkearbejde.

Få et tilbud på klinker til badeværelse, køkken eller bryggers

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere vores priser på f.eks. klinker til badeværelse eller køkken, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi ellers tilbyder indenfor klinkearbejde. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning eller nedlægning af klinker. Vi kan tilbyde både billige og mere eksklusive løsninger, som passer hjem til dig.

Du kan ringe til os på telefon 23 46 57 77 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail info@murercj.dk. Du kan desuden benytte dig af kontaktformularen, hvis du foretrækker det. Du hører tilbage fra os hurtigst muligt.​​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, nyheder og andet

Følg os

✔ Flisearbejde

✔ Murerarbejde

✔ Ombygning

✔ Renovering

Kvalitets murerarbejde udført til aftalt tid og til aftalt pris.

Byg Garanti

Murerfirmaet Jakobsen er omfattet af Byg Garanti. Al udført arbejde er dermed dækket af garantien i hele 5 år.

Læs om Byggeriets Ankenævn her.

Kontakt

Lindevænget 51

7560 Hjerm - rutevejledning

Tlf.: 23 46 57 77

E-mail: info@murercj.dk