​Nyt badeværelse og toilet eller renovering af badeværelse

​Hos Murerfirmaet Jakobsen i Holstebro, har vi mange års erfaring med enhver form for renovering af badeværelse samt med tegning og etablering af et nyt badeværelse eller gæstetoilet for kunder i hele Struer kommune samt Holstebro. 

Vi etablerer gerne et nyt badeværelse som nybyggeri, tilbyggeri eller ombyggeri, og vi laver også gerne en renovering af badeværelse i et hus eller en lejlighed.

Mange års erfaring med at opføre et nyt badeværelse

Vi har omkring 20 års erfaring med tilbygning, ombygning, renovering samt med fliser og klinker, herunder med etablering af et nyt badeværelse samt med renovering af badeværelse. Vi udfører gerne opgaven i en totalentreprise, hvor vi varetager alt fra elinstallationer til VVS samt interiør.

Et nyt badeværelse i en ældre bolig kan gøre en stor forskel. Du kan spare penge på vand-, varme- og strømforbrug. Dertil kommer, at du får et lækkert og moderne badeværelse, som er rummeligt, funktionelt og rengøringsvenligt.

Vi yder naturligvis professionel rådgivning om badeværelser, og vi vægter altid kvalitet og serviceniveau ekstremt højt.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på en badeværelsesrenovering er meget individuel afhængigt af, hvilke ønsker og krav du har til renoveringen, og hvor omfattende den skal være. Faktorer der kan påvirke prisen er:

  • Valg af materialer
  • Valg af badeværelsesmøbler og -inventar
  • Nyetablering eller flytning af vandinstallationer
  • Kvadratmeter
  • Specialmål eller færdige løsninger

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse eller renovering af badeværelse. Vi hjælper gerne med både rådgivning og tegninger samt totalentrepriser. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 23 46 57 77 for at få en nærmere drøftelse. Eller du kan sende en e-mail til os på info@murercj.dk.​​

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen med dine oplysninger og ønsker, og vi vil vende retur med et uforpligtende tilbud snarest muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, nyheder og andet

Følg os

✔ Flisearbejde

✔ Murerarbejde

✔ Ombygning

✔ Renovering

Kvalitets murerarbejde udført til aftalt tid og til aftalt pris.

Byg Garanti

Murerfirmaet Jakobsen er omfattet af Byg Garanti. Al udført arbejde er dermed dækket af garantien i hele 5 år.

Læs om Byggeriets Ankenævn her.

Kontakt

Lindevænget 51

7560 Hjerm - rutevejledning

Tlf.: 23 46 57 77

E-mail: info@murercj.dk