Tilbygning til hus kan skabe mere plads i dit hjem

Drømmer du om at forny dit hjem? Det kan være, du mangler ekstra plads eller drømmer om en ny garage? I så fald kommer vi gerne og hjælper dig med at få lavet en tilbygning til hus, der passer lige til dine ønsker og behov. Vi kommer primært i Struer, Holstebro og Herning, men kører også gerne ud til kunder uden for disse områder.

Er der kommet en lille ny i familien, som kræver mere plads, men ønsker du ikke at flytte fra dit hjem? Så er en tilbygning til huset den helt rette løsning for dig. Lige her hos Murerfirmaet Jakobsen har vi stor erfaring med tilbygning til huse. Vi står derfor gerne for at løse opgaven for dig, uanset om den er stor eller lille.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Den eksakte pris på en tilbygning til hus afhænger af flere forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvor stor en ombygning der er tale om.

Det kan være, du drømmer om en ny udestue eller en større entre. Uanset hvad sørger vi for at give dig skarpe priser og et godt tilbud hver gang.

Udover private hjem har vi også god erfaring med tilbygning af sommerhus. Hvis du mangler en ekstra soveplads, eller du kunne tænke dig en lys udestue i dit sommerhus, så finder vi altså gerne den rette løsning til dig og fører den ud i livet. Hos os er du garanteret holdbare løsninger af høj kvalitet hver eneste gang.

Kontakt os for flere oplysninger

​Vi er altså en billig samarbejdspartner, der trods de lave priser altid leverer løsninger af høj kvalitet. Kunne du tænke dig flere oplysninger, der du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 23 46 57 77 eller på mail: info@murercj.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen med dine oplysninger og ønsker, og vi vil vende retur med et uforpligtende tilbud snarest muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, nyheder og andet

Følg os

✔ Flisearbejde

✔ Murerarbejde

✔ Ombygning

✔ Renovering

Kvalitets murerarbejde udført til aftalt tid og til aftalt pris.

Byg Garanti

Murerfirmaet Jakobsen er omfattet af Byg Garanti. Al udført arbejde er dermed dækket af garantien i hele 5 år.

Læs om Byggeriets Ankenævn her.

Kontakt

Lindevænget 51

7560 Hjerm - rutevejledning

Tlf.: 23 46 57 77

E-mail: info@murercj.dk