​Om os

Vi er et murerfirma med mere end 18 års erfaring inden for vores felt. Hvad enten det er tilbygning, ombygning, renovering, fliser eller klinker kan vi stå til rådighed i områder nær Holstebro, Herning og Struer.

Et firma med sans for kvalitet

Bag vores murerfirma står Claus Jakobsen, som er uddannet murer og bygningsstruktør, og som har ekspertise inden for opgaver til såvel private som erhverv. Sammen med sine kompetente medarbejdere løser han hver dag både simple og komplicerede opgaver i murerfirmaet, hvor fokus er på at gøre kunden så tilfreds som mulig.

​Som murerfirma i Hjerm mellem Holstebro og Struer lægger vi både vægt på det gode håndværk og den pæne æstetiske finish, og det tror vi også, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen til nye opgaver.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi er et murerfirma, der naturligvis sørger for at hold sig opdateret inden for branchen, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden og kan tilbyde de mest effektive løsninger. Ring til dit lokale murerfirma i dag på telefon 23 46 57 77 eller e-mail info@murercj.dk​.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, nyheder og andet

Følg os

✔ Flisearbejde

✔ Murerarbejde

✔ Ombygning

✔ Renovering

Kvalitets murerarbejde udført til aftalt tid og til aftalt pris.

Byg Garanti

Murerfirmaet Jakobsen er omfattet af Byg Garanti. Al udført arbejde er dermed dækket af garantien i hele 5 år.

Læs om Byggeriets Ankenævn her.

Kontakt

Lindevænget 51

7560 Hjerm - rutevejledning

Tlf.: 23 46 57 77

E-mail: info@murercj.dk