​Flisearbejde: Opsætning af fliser og rådgivning om badeværelsesfliser

​Skal du have lagt nye badeværelsesfliser, og er du på udkig efter en professionel, som kan hjælpe med opsætning af fliser hos dig? Så er du kommet til det rette sted. Hos Murerfirmaet Jakobsen ApS udfører vi alle former for flisearbejde. Vi har over 18 års erfaring på området, og derfor kan vi hjælpe med enhver opgave i forbindelse med opsætning af fliser. Vi hjælper kunder i alle størrelser nær Struer, Holstebro, Herning og omegn. Det gælder både private, virksomheder og offentlige instanser.

Vores flisearbejde dækker over alt fra opsætning af fliser i køkken, bryggers ogbadeværelse til lægning af fliser på bl.a. trapper og garagegulve. Vi rådgiver naturligvis også, hvis du er i tvivl om, hvilke fliser til badeværelse, køkken eller andet, du bør vælge. Desuden er vi yderst dygtige til at lave mosaikker, hvilket kan være rigtig dekorativt, hvor end du ønsker det. I den forbindelse har vi mulighed for at lave et væld af forskellige motiver, så det passer perfekt til din stil.

Rådgivning indenfor fliser til badeværelse, køkken, bryggers med mere

Vores store erfaring med flisearbejde gør os i stand til at guide dig godt på vej. Vi tilbyder altid at rådgive dig omkring dit valg af de rigtige fliser, da der skal tages højde for bl.a. tykkelse, kvalitet og farve.

I den forbindelse kan vi også stå for både salg, levering og lægning af fliser. Du kan derfor trygt kan overlade din fliselægning til os.

Skal du have nye badeværelsesfliser?

Badeværelsesfliser er en af vores ekspertiser, og vi er derfor det helt oplagte valg, hvis du har brug for nye fliser til badeværelse. Det kan f.eks. være, at fliserne på væggene trænger til en udskiftning, eller måske er du lige flyttet i en ny bolig med gamle og slidte gulvfliser, som trænger til en kærlig hånd. Uanset hvilken situation du står i, kan vi hjælpe.

Når vi skal stå for opsætning af fliser hos dig, så er det altid dine ønsker og behov, som er i centrum. Vi lytter og sørger for, at du altid er 100% med inde over beslutningerne. Vi går højt op i kundetilfredshed, og derfor stræber vi altid efter at levere et resultat, som alle parter kan være fuldstændig tilfredse med. Det gælder, både når det kommer til priser, funktion og udseende.

Måske sidder du også med spørgsmål såsom hvad koster det at få lagt fliser i badeværelse? Til det kan vi svare, at vores priser afhænger af opgavens omfang og type samt materialer. For at kunne give dig et tilbud med en god pris, er vi derfor nødt til at kende lidt nærmere til opgaven, dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle herom.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?​

Vi ønsker, at hjælpe dig med et tilbud eller hvis du har andre spørgsmål. Skriv ​til os gennem formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et tilbud på fliser til badeværelse eller anden opsætning af fliser

Kunne du tænke dig at hyre os til at stå for dit flisearbejde, eller vil du vide mere om vores priser i forbindelse med f.eks. fliser til badeværelse? Så kontakt os i dag. Vi står klar til at udføre enhver opsætning af fliser for dig, og vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud til dig på opsætning af badeværelsesfliser eller andet.

Ring til os på telefon 23 46 57 77 eller send en e-mail til info@murercj.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi retur hurtigst muligt.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, nyheder og andet

Følg os

✔ Flisearbejde

✔ Murerarbejde

✔ Ombygning

✔ Renovering

Kvalitets murerarbejde udført til aftalt tid og til aftalt pris.

Byg Garanti

Murerfirmaet Jakobsen er omfattet af Byg Garanti. Al udført arbejde er dermed dækket af garantien i hele 5 år.

Læs om Byggeriets Ankenævn her.

Kontakt

Lindevænget 51

7560 Hjerm - rutevejledning

Tlf.: 23 46 57 77

E-mail: info@murercj.dk