Flisearbejde for private, erhverv og det offentlige

Hos Murerfirmaet Jakobsen ApS udfører vi flisearbejde for kunder i alle størrelser nær Holstebro, Herning, Struer og omegn. Det gælder private, virksomheder og det offentlige. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi sætter stor ære i at udføre opgaver i høj kvalitet.

Således dækker vores flisearbejde over eksempelvis trapper og garagegulve, ligesom vi også ligger fliser i forbindelse med gulve i køkkenet, badeværelset eller bryggers.


Dertil kommer, at vi er særdeles dygtige til mosaikker på badeværelser og vægge i køkkenet, hvilket er yderst dekorativt, og vi har mulighed for at lave et væld af motiver.


Vi rådgiver om klinkearbejde og tilbud

Hos Murerfirmaet Jakobsen ApS bruger vi gerne vores store ekspertise omkring flisearbejde til at guide dig godt på vej. Vi rådgiver således gerne omkring valg af de rigtige klinker, når det kommer til tykkelse, kvalitet og den rigtige farve.


I den forbindelse kan vi også stå for både salg, levering og lægning af fliser, hvorfor du trygt kan overlade din fliselægning til os.

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser eller hvordan vi kan hjælpe dig med flisearbejde i Struer, Herning eller Holstebro, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 23 46 57 77 eller e-mail info@murercj.dk​.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi ønsker, at hjælpe dig med et tilbud eller hvis du har andre spørgsmål. Skriv til os gennem formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, nyheder og andet

Følg os

✔ Flisearbejde

✔ Murerarbejde

✔ Ombygning

✔ Renovering

Kvalitets murerarbejde udført til aftalt tid og til aftalt pris.

Byg Garanti

Murerfirmaet Jakobsen er omfattet af Byg Garanti. Al udført arbejde er dermed dækket af garantien i hele 5 år.

Læs om Byggeriets Ankenævn her.

Kontakt

Lindevænget 51

7560 Hjerm - rutevejledning

Tlf.: 23 46 57 77

E-mail: info@murercj.dk