Professionelt flisearbejde for private, erhverv og det offentlige​

Hos Murerfirmaet Jakobsen ApS udfører vi klinke- og flisearbejde for kunder i alle størrelser nær Struer, Holstebro, Herning, Aulum og omegn. Det gælder både private, virksomheder og offentlige instanser. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi sætter en stor ære i at udføre flise- og klinkearbejde i høj kvalitet.

Vores arbejder dækker blandt andet over trapper og garagegulve, ligesom vi også lægger fliser i forbindelse med køkken og bryggers – eller hvis der er tale om helt nye badeværelsesfliser.

Dertil kommer, at vi er særdeles dygtige til mosaikker på badeværelser og vægge i køkkener, hvilket er yderst dekorativt. Vi har mulighed for at lave et væld af forskellige motiver.

Kompetent rådgivning inden for klinkearbejde

Vi bruger gerne vores store ekspertise omkring flise- og klinkearbejde til at guide dig godt på vej. Vi rådgiver gerne omkring valg af de rigtige klinker og/eller fliser, når det kommer til for eksempel tykkelse, kvalitet og farve.

I den forbindelse kan vi også stå for både salg, levering og lægning af fliser, hvorfor du trygt kan overlade din fliselægning til os.

Skal du have nye badeværelsesfliser?

Badeværelsesfliser er en af vores ekspertiser. Vi er det helt oplagte valg, hvis du har brug for nye fliser til badeværelse. Det kan for eksempel være, at klinkerne på væggene trænger til en udskiftning – eller at du lige er flyttet i ny bolig med gamle og slidte gulvfliser. Uanset hvilken situation du står i, kan vi hjælpe.

Vi tager dig altid med på råds angående valg af fliser og klinker. Vi udfører aldrig klinke- eller flisearbejde, hvor du ikke er med inde over beslutningerne. Vi stræber efter at levere et resultat, som du er 100 % tilfreds med – både når det kommer til priser, funktion og udseende.

Kontakt os for en god pris på lægning af fliser

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser, eller hvordan vi kan hjælpe dig med flisearbejde eller klinkearbejde, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne professionel rådgivning angående badeværelsesfliser, køkkenfliser eller noget helt andet.

Ring til os allerede i dag på telefon 23 46 57 77 eller send en e-mail til info@murercj.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi retur hurtigst muligt.

​Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi ønsker, at hjælpe dig med et tilbud eller hvis du har andre spørgsmål. Skriv til os gennem formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

arbejde, nyheder og andet

Følg os

✔ Flisearbejde

✔ Murerarbejde

✔ Ombygning

✔ Renovering

Kvalitets murerarbejde udført til aftalt tid og til aftalt pris.

Byg Garanti

Murerfirmaet Jakobsen er omfattet af Byg Garanti. Al udført arbejde er dermed dækket af garantien i hele 5 år.

Læs om Byggeriets Ankenævn her.

Kontakt

Lindevænget 51

7560 Hjerm - rutevejledning

Tlf.: 23 46 57 77

E-mail: info@murercj.dk